Malá chalupa neznamená nedostatok miest na spanie: Inšpirujte sa touto vychytávkou!

Malá chalupa neznamená nedostatok miest na spanie: Inšpirujte sa touto vychytávkou!

Tento skvelý nápad vás určite nadchne.

Myslíme, že nám dáte za pravdu, ak povieme, že dobrého chalupára nevyvedie z rovnováhy takmer žiadna nečakaná situácia. Chalupári sú totiž zvyknutí na improvizáciu a prípadne na hľadanie alternatívnych riešení. Napriek tomu existuje jedna vec, s ktorou nie je ľahké popasovať sa. Ak ste majiteľom menšej chalúpky, určite ste už riešili, kde prespia všetci tí hostia, ktorí k vám prišli. Dcéra známeho výtvarníka Alexa Mlynarčíka v obľúbenej relácii Na chalupe ukázala naozaj netradičnú a originálnu vychytávku, ktorá v ich oáze pokoja priniesla dve miesta na spanie navyše. Inšpirovali sa závesnými posteľami, ktoré sa nachádzajú v spacích vozňoch vo vlakoch. Na strope tak majú pripevnené železné reťaze, ktoré zakvačia o železné kliny na vyklápacích posteliach. Vskutku brilantné riešenie, čo poviete?

Sledujte reláciu Na chalupe už v nedeľu o 16:45 na JOJke!

Malá chalupa neznamená nedostatok miest na spanie: Inšpirujte sa touto vychytávkou!Malá chalupa neznamená nedostatok miest na spanie: Inšpirujte sa touto vychytávkou!Malá chalupa neznamená nedostatok miest na spanie: Inšpirujte sa touto vychytávkou!Malá chalupa neznamená nedostatok miest na spanie: Inšpirujte sa touto vychytávkou!

Zdroj: JOJ.sk

Diskusia

Podobné články

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Detská izba: Ako ju zariadiť pre jedno aj dve deti

Dobre navrhnúť detskú izbu tak, aby tam bol priestor na učenie sa, hru a spánok, chce určite skúsenosti a dobrý cit pre priestor. Obzvlášť tvrdý oriešok to býva, keď ide o menšiu detskú izbu. Nič ale nie je nemožné. Prečítajte si tipy od skúsenej interiérovej dizajnérky Jasny Opavskej.

...
Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame Sledujte Nehnuteľnosti.sk na Instagrame
Aká je hodnota vašej nehnuteľnosti? Bezplatné hodnotenie
icon